Nabídka






Pozvánka na Turnaj o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice

Míla

23.4.2024

Pozvánky

Přečteno: 89


Zveme vás na 2. ročník Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice, který pořádá TTC Praha – klub stolního tenisu za podpory MČ Praha-Ďáblice pod záštitou starosty Ing. Mgr. Martina Tumpacha.


Turnaj se koná v sobotu 4. 5. 2024 v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8. Turnaj pořádá TTC Praha za podpory MČ Praha – Ďáblice.

 

Dopoledne se hrají kategorie mládeže U19 a U 13, na které je prezence od 8.00 do 8.30 hodin. Startovné je 150,-- Kč. Přihlašování je pro kategorie U13 na https://www.pinecvpraze.cz/kukakce.php?id=323 a pro kategorii U19 na https://www.pinecvpraze.cz/kukakce.php?id=324.

 

Odpoledne se hrají kategorie dospělých – registrovaní bez omezení (doporučena okresní a krajská úroveň a rekreační (hráči rekreační a registrovaní s ELO ST max. 1200 včetně). Startovné 200,-- Kč. Přihlašování je pro registrované hráče na https://pinecdablice.cz/kukturnaj.php?id=1105 a pro rekreační hráče na https://pinecdablice.cz/kukturnaj.php?id=1104.

 

Ve všech kategoriích je maximální počet hráčů 16. Při více přihlášených hráčích rozhoduje pořadí přihlášky, hráči přihlášení později, jsou náhradníky. Termín na přihlašování je do čtvrtka 2. 5. 2024. Po tomto termínu může vrchní rozhodčí přelozdělit limity počtu hráčů, pokud v druhé souběžné kategorii jen hráčů méně (např. 12 + 24 místo 16 + 16). Konečný stav přihlášek bude potvrzen na internetu do 3. 5. 2023 nejpozději do 12 hodin na obou adresách www.pinecvpraze.cz a www.pinecdablice.cz. V případě nenaplnění počtu bude možno se ještě přihlašovat i na místě, kde bude rozhodovat pořadí prezence do případného zaplnění kapacity turnaje.

 

Turnaj se hraje pouze v kategorii dvouher. Vítězové hlavních soutěží obdrží poháry, první tři dále medaile, diplomy a věcné ceny. První tři v soutěžích útěchy obdrží medaile, diplomy a drobné ceny.

 

Turnaj se hraje dvoustupňovým systémem – skupiny 3 až 4 členné a následně hlavní soutěž a útěcha s dohráváním o konečné pořadí. 1. stupeň a hlavní soutěž se hraje na tři vítězné sety z pěti, útěcha dle počtu hráčů buď na tři nebo na dva vítězné sety (oznámí vrchní rozhodčí při zahájení turnaje po jeho rozlosování).

 

Informace získáte u vrchního rozhodčího na tel. 603 451 965. Během turnaje bude v CST Ďáblice zajištěno občerstvení – nápoje, tousty oplatky, čokolády apod.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
17.05.2024

Petr Barcal - realitní makléř


Rezervujte zde

logo akce.cz
Spoluhráči.cz - Vaše oddílová klubovna a klubový web zdarma!